Contacta'ns

  L’expansió del vending saludable a Barcelona

  Els vending córners estan emplenant els racons de tota la ciutat de Granollers i Barcelona, i les que estan triomfant cada cop més són les que ofereixen una gamma de productes saludables.

  És molt comú trobar-se en les grans ciutats com a Barcelona i en les més petites com Granollers, tota mena de vending machines que ofereixen els típics productes populars. Gràcies a l’expansió de l’alimentació real i les promocions per l’alimentació nutritiva molta gent opta per incorporar en la seva vida diària snacks saludables, i aquí és on entren els vending machines amb productes sans i de qualitat.

  Els clients són cada cop més exigents i volen que l’oferta a les màquines vending vagin d’acord amb el seu estil de vida. No únicament en productes sinó fins i tot en recipients i en la facilitat de la transacció. Davant d’aquest impuls, moltes empreses, petits negocis i institucions públiques busquen opcions de vending córners que s’adaptin a aquestes exigències.

  A Cafegra escoltem al nostre consumidor i el volem acompanyar a les seves pauses oferint la màxima qualitat en productes saludables. Les marques que incorporem a més de ser reconegudes pels consumidors són tendència de mercat.

  Els avantatges del vending machine a localitzacions com Barcelona i Granollers és que en pots trobar de tot tipus de snacks, amb productes frescos i sans sense perdre el sabor deliciós que les ha de caracteritzar. Amanides, fruites, sandwiches, fruits secs… són alguns exemples dels productes que oferim en les màquines expenedores.

  I no ens oblidem del cafè! El cafè a les màquines ha de ser un bàsic i oferir opcions més saludables i ecològiques mantenint la qualitat i el sabor que el caracteritza és la màxima motivació pel vending. Nosaltres volem oferir la possibilitat de poder traslladar tots aquests avantatges als espais deels nostres entorns i que tothom pugui gaudir d’un snack saludable!

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button