Contacta'ns

  maquinas-vending-barcelona-cafegra

  Què significa el terme vending?

  Segur que no és la primera vegada que has sentit el terme vending en qualsevol moment i lloc, ja que avui dia cobreix necessitats principals del nostre dia a dia i és força recurrent trobar-te màquines vending a qualsevol lloc: hospitals, universitats, gimnasos, escoles…

  El terme vending és un anglicisme que engloba un sector molt variat i emergent; la venda automàtica de productes a través de màquines expenedores.

  Dissenys més atractius i funcionals, una varietat creixent d’oferta de productes i aplicació de noves tecnologies a sistemes de pagament, han millorat notablement les expectatives del sector i l’experiència dels usuaris.

  Què és el vending?

  El vending respon perfectament a la dinàmica de les noves generacions de consumidors – immediata, de qualitat i fàcil – el seu creixement en els pròxims anys està assegurat.

  Per explicar què és el vending en l’actualitat cal tenir present l’evolució que ha experimentat. Van quedar enrere els anys en què estava associat a un producte de baixa qualitat i la compra en màquines expenedores generava desconfiança entre els usuaris per no existir un tracte directe amb un venedor al qual poder consultar o reclamar en cas necessari.

  Les incidències s’han minimitzat de manera considerable i els serveis d’atenció al client estan capacitats per resoldre gairebé immediatament qualsevol reclamació dels usuaris.

  I, per descomptat, els productes són cada vegada de més qualitat i també més saludables. A Cafegrà oferim a les nostres màquines vending productes vegans… Pioners a Catalunya!

  Tot això, unit a la capacitat per personalitzar l’oferta a cada punt de venda, està fent del vending una experiència molt més amable i positiva per al comprador, i una nova oportunitat per a l’inversor, ja sigui com a ingrés complementari, ja sigui com a font principal del negoci.

  Descobriu l’origen de les màquines vending!

  Què és el vending i què podem obtenir?

  Les màquines vending comercialitzen qualsevol producte. A més dels ja tradicionals snacks i refrescos, el vending fa possible prendre un cafè acabat de moldre a qualsevol hora del dia, o fruita fresca, o fins i tot un sandvitx calent…

  Les màquines vending de Cafegrà ofereixen diferents productes totalment personalitzables; més de 30 productes vending de begudes calentes amb productes de primeres marques i fins i tot possibilitat d’escollir productes vegans, begudes fredes per refrescar-te (sucs, aigua, refrescos amb gas o sense…), la millor selecció de productes per vending en snacks per matar el cuquet entre hores, productes saludables (amanides fresques, plats precuinats…), i finalment, productes vending frescos i artesans com entrepans.

  També hi ha màquines vending per comprar un carregador per al mòbil, productes d’higiene personal i parafarmàcia, regals, flors…

  El vending s’ha convertit en una de les activitats comercials més lucratives i de més creixement en aquests darrers anys. En un nou mètode de captació de recursos, que genera ingressos les 24 hores del dia sense despeses de personal, amb una baixa inversió i una rendibilitat gairebé garantida.

  Per això, és important saber què és el vending i conèixer la seva història si estàs dubtant a introduir una màquina vending a les teves instal·lacions.

  Informa’t de tot el que et pot oferir Cafegrà, empresa de vending a Barcelona que opera per tot Catalunya. Contacta amb el nostre equip!

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button