Contacta'ns

  Recomanacions per evitar la propagació de la Covid-19 en el sector del vending

   

  Davant de la crisi sanitària provocada pel coronavirus, el sector del vending ha estat imprescindible. Les màquines expenedores han proporcionat alimentació i begudes en espais sanitaris, serveis de protecció civil i entre tots els usuaris especialment involucrats en la lluita contra el virus.

  Les bones pràctiques i el compliment de les mesures preventives són fonamentals per la seguretat dels treballadors de l’empresa i pels consumidors. A continuació detallem les recomanacions de l’Associació Catalana de Vending i que Cafegrà Vending segueix en tot moment:

  Mesures ambientals

  • Mantenir les instal·lacions on emmagatzemem els productes i les preparacions de les comandes netes i desinfectades, especialment les superfícies de treball.
  • Garantir la ventilació adequada dels espais.
  • Proporcionar els productes d’higiene necessaris pel control de la infecció: sabó o gel bactericida per les mans, paper d’un sol ús, papereres o contenidors.

   

  Mesures d’higiene personal

  Tot el personal de l’empresa pren les mesures preventives d’higiene personal: rentar-se les mans sovint, ús de mascareta i guants, tapar-se la boca i el nas amb el braç en tossir o esternudar, limitar el contacte amb persones i objectes.

  També es segueixen estrictament tots els procediments de neteja i desinfecció de mans, superfícies i utensilis.

  Mesures de prevenció destinades als reposadors/es de màquines vending

  Existeix la possibilitat de contaminació per Covid-19 des de l’exterior de les màquines expenedores per part dels usuaris, que pot acabar a l’interior de les màquines mitjançant les mans dels reposadors. Per això:

  • Es desinfecten les superfícies exteriors manipulades pels usuaris mitjançant un desinfectant d’evaporació ràpida o polvoritzant el producte a sobre d’un paper d’un sol ús.
  • Es renten i desinfecten les mans abans de la retirada/càrrega de productes.
  • Ús de paper i tovallons d’un sol ús.

   

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button