Contacta'ns

  Explora els sabors locals

  A Cafegrà, creiem que la qualitat dels productes locals és la clau per a oferir una experiència única als nostres clients. Destaquem la importància d’utilitzar ingredients de la terra en les nostres màquines vending i l’estreta col·laboració amb proveïdors locals per a brindar el millor als nostres consumidors.

   

  Conreant tradicions locals
  Valorem la riquesa culinària de Catalunya. Ens enorgulleix incorporar productes autòctons en les nostres màquines vending, permetent als nostres clients experimentar els sabors autèntics de la regió. Des de cafès aromàtics fins a snacks deliciosos, ens assegurem que cada elecció reflecteixi l’essència de Catalunya.

   

  La Importància dels productes pròxims
  Col·laborar amb proveïdors locals no és només una elecció logística, és un compromís amb la comunitat. En optar per ingredients de proximitat i de Km 0, fem costat directament a agricultors i productors locals, contribuint al creixement econòmic de la regió. A més, de reduir la distància que viatgen els nostres productes, també disminuïm la nostra petjada ambiental, promovent pràctiques sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

   

  Compromís amb la qualitat
  A Cafegrà, creiem que la qualitat no és un compromís. Col·laborem amb proveïdors que comparteixen la nostra passió per oferir el millor. Des de cafè torrat localment fins a aperitius artesanals, seleccionem acuradament cada producte per a garantir que compleixi amb els nostres estàndards d’excel·lència. El nostre compromís amb la qualitat es reflecteix en cada experiència de vending que oferim.

   

  Proveïdors locals: els nostres socis en la qualitat
  Treballem mà a mà amb una xarxa de proveïdors locals que comparteixen la nostra visió. Aquests socis exerceixen un paper fonamental en el lliurament de productes frescos i d’alta qualitat a les nostres màquines vending. Valorem aquestes associacions, ja que ens permeten fer costat a la comunitat i oferir productes excepcionals als nostres clients.

   

  L’Experiència Cafegrà: un homenatge a Catalunya
  Ens enorgulleix destacar els sabors locals, fer costat a la comunitat i oferir una experiència única als nostres clients. En triar Cafegrà, no sols tries una tassa de cafè, sinó una connexió amb l’autenticitat i qualitat que defineix a Catalunya. Gaudeix de l’experiència Cafegrà!

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button