Contacta'ns

  Els beneficis del cafè amb canyella

  Per millorar el gust del cafè, podem afegir-hi diferents ingredients: sucre, llet, nata, gelat, mel… Tenim moltes opcions! Has provat de posar-hi canyella? El resultat serà un cafè original i més dolç, sense perdre els matisos del seu gust. A més, la canyella té molts beneficis per la nostra salut. Els descobrim!

  Calma els símptomes del refredat

  Les begudes calentes són clau per alleujar el mal de coll i la canyella ajuda a minimitzar el dolor. Una mica de canyella en un cafè obre les fosses nassals i disminueix la producció de mucositat, dos dels símptomes més molestos dels refredats.

  Posa en marxa el cervell

  La canyella amb cafeïna pot ser la manera d’activar el teu cervell cada matí, ja que estimula i millora el processament cognitiu. El cafè amb canyella també és bo per dominar les respostes visuals i motrius.

  Per la diabetis

  La canyella és l’opció més saludable per evitar el sucre al cafè. L’espècia no només evita les calories i els efectes perjudicials del sucre, sinó que també ajuda al cos a disminuir els nivells de sucre a la sang després de menjar.

  Plena de vitamines i nutrients

  Una cullerada de canyella conté 4 grams de fibra, el 68% de magnesi diari, el 8% de calci diari, el 4% de ferro diari i el 3% de vitamina K. Amb el consum de cafè i canyella es poden obtenir les dosis diàries de cafeïna, de vitamines i suplements en una deliciosa beguda.

  Baixada de triglicèrids

  Diversos investigadors han descobert que la canyella redueix el risc de patir malalties relacionades amb el cor. D’aquesta manera, redueix els triglicèrids nocius que causen les artèries obstruïdes.

  Per la cel·lulitis

  Els antioxidants generalment s’associen amb la cura de la pell I la cel·lulitis, però la canyella conté una gran quantitat d’aquestes mol·lècules útils. La canyella conté tants antioxidants com la meitat d’una tassa de nabius. Per això, els estudis demostren que el cafè amb canyella és un bon remei per la cel·lulitis.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button