Contacta'ns

  Els cafès amb llet més populars

  Cada cop hi ha més variants del cafès en combinació amb la llet, de manera que cada persona pugui adaptar les seves preferencies. Alguns dels més populars arran del món són:

  1. CaffeLatte: Cafè amb llet. Està formada per cafè i  llet espumosa, normalment es serveix amb una tassa i sol ser  d’una mida gran.
  2. Capuccino. És de les begudes italianes més populars. Es tracta d’una combinació entre cafè espresso i llet molt calent amb una escuma força densa i cremosa.
  3. Capuccino mix. Es tracta del cafè amb llet tradicional simplement hi ha una variació en la forma de servir-se, primer el cafè i després la llet, d’aquesta manera s’aconsegueix una fusió entre els dos ingredients.
  4. Latte Machaito: Cafè tacat. És bàsicament llet amb una mica de cafè, així queda un sabor molt tènue del cafè.
  5. El Marocchino. Està format per cafè, escuma de llet i xocolata negre perque es desfaci a la tassa. També es pot afegir un altre tipus de xocolata segons el gust, i acabar d’empolvorar amb cacao per sobre la escuma de llet per intensificar el sabor.
  6. Flat white. És la perfecta combinació entre cafè expresso amb llet vaporitzada, hi ha moltes variants en les quals pots escollir el sabor a caramel, ametlla o avellana.

  Gràcies a les contínues innovacions en la indústria de la cafeïna cada cop és més comú la quantitat de combinacions i barreges que es fan amb el cafè amb l’objectiu de cercar nous sabors que resultin en noves begudes amb la mateixa base.

   

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button