Contacta'ns

  On posar màquines de vending?

  Les màquines vending són una alternativa excel·lent la majoria d’ocasions. Però per garantir-ne l’èxit i la rendibilitat, és important estudiar on es col·locaran les màquines vending. És important situar-les en llocs que siguin accessibles a la vista dels consumidors, perquè això augmentarà les possibilitats de venda.

  On posar les màquines de vending? Les opcions són moltes, l’únic que hem de fer és analitzar quina és la millor pel nostre negoci i ús. T’enumerem els llocs més habituals:

  Màquines vending en espais de treball

  Empreses: Reunions, trucades, correus… el dia a l’oficina es pot complicar i potser no trobes el moment per anar al bar a fer un cafè o menjar. És per això que disposar d’una màquina vending és la solució perfecta. La comoditat, eficàcia i facilitat d’ús fan que el vending sigui un bon aliat per a les empreses. A més, diversos estudis han demostrat que els beneficis del vending han ajudat a millorar el clima laboral.

  Coworkings: Cada cop són més abundants els llocs on els freelance i emprenedors es reuneixen per fer reunions i desenvolupar la seva activitat. Comptar amb una o diverses màquines vending és ideal per poder prendre alguna cosa i fer un break sense necessitat d’abandonar l’espai de treball.

  Centres de formació, escoles i universitats: Pel dia a dia dels estudiants que necessiten el seu moment de descans per agafar forces i continuar estudiant.

  Màquines vending en centres de salut

  Hospitals i centres de salut: Les esperes en aquests llocs es fan menys llargues si pots fer un cafè o menjar un snack saludable de la màquina vending. Però no només els pacients, també els treballadors de la sanitat per prendre’s un respir i gaudir del moment als seus guàrdies.

  Máquines vending en zones d’oci

  Hotels: Els hotels aposten cada cop més pel vending per complementar el seu servei de cafeteria i restauració.

  Centres comercials: Són llocs amb molta concurrència de persones que poden necessitar en algun moment un refresc, aigua o alguna cosa per picar mentre passegen i fan les compres.

  Zones d’oci: Tenir accés 24 hores a comprar una beguda o un snack, satisfà les necessitats de moltes persones. De vegades es vol menjar una mica ràpid sense haver de seure. Les màquines expenedores supleixen aquesta necessitat sense perdre temps.

  Llocs de transport de viatgers: Estacions d’autobusos, de tren, aeroports… Són centres de molt de trànsit de persones que els pot venir tenir disponible una màquina vending a l’abast.

  Trobar el lloc perfecte per col·locar la màquina vending no ho és tot, també és important que ofereixis productes que compleixin les expectatives dels possibles consumidors. Cafegrà vending Barcelona, ​​disposa d’un servei d’assessorament comercial per obtenir la màxima rendibilitat i garantir la màxima qualitat als possibles consumidors dels teus espais.

  Consulta’ns sense cap compromís!

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button