Contacta'ns

  Un cafè “hygge” per les tardes fredes

  Gaudir d’una tarda de pel·lícula i manta al sofà amb la família o la parella. Llegir un bon llibre, jugar a jocs de taula, menjar xocolata desfeta… Totes aquestes activitats que es converteixen en petits moments de benestar i felicitat, s’inclouen en l’estil de vida danès “hygge”. Aquesta filosofia consisteix en fer plans senzills i relaxants, en gaudir de les petites coses de la vida. Per això, es diu que les persones de Dinamarca són més felices que les de qualsevol altre país!

  Així, sense ser-ne conscients, en les èpoques de fred, nosaltres també practiquem el “hygge”. És fantàstic cargolar-se amb una manta, acompanyats d’un cafè ben calent entre les mans! Compartim amb vosaltres una recepta de cafè especial per les tardes fredes. Els ingredients que necessitareu són:

  • Dues cullerades de mel
  • Una cullarada de gingebre
  • Llet
  • Cafè
  • Sucre morè
  • Canyella

  Un detall molt important per preparar-lo és la tassa. Recordeu que, si n’escolliu una que us agradi, segur que el cafè tindrà un gust més bo! 😉

  La mel i el gingebre donaran propietats curatives al cafè. La mel és adequada pel coll irritat i el gingebre ajuda a combatre els refredats. Són perfectes per aquesta època de l’any! Afegiu una mica de llet, intentant fer espuma per donar un toc esponjós, i a continuació el cafè i el sucre al vostre gust. Finalment, la canyella li donarà un punt especial.

  Ja sabeu com és un cafè “hygge”: tranquil, reconfortant… amb vosaltres mateixos o amb els qui estimeu!

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button