Contacta'ns

  Xocolata i cafè, una combinació irresistible

  No t’has preguntat mai per què en moltes cafeteries serveixen el cafè acompanyat d’una xocolatina? Si hi ha un maridatge perfecte, una parella que s’entengui a la perfecció, és la combinació que formen la xocolata i el cafè. El gust de cada glop o mossegada es potenciarà, però la mescla també té un efecte estimulant pel cervell. La xocolata és un estimulant natural amb substàncies que ens produeixen la sensació de felicitat. I el cafè té múltiples beneficis pel nostre organisme. Si vols que l’experiència de prendre’ls junts sigui deliciosa, atent/a a les següents propostes!

  Cafè tallat i xocolata negra suau amb ametlles/avellanes. Els fruits secs hi posen el toc cruixent, mentre que la poca llet del tallat encaixa bé amb una xocolata negra i suau.

  Espresso i xocolata negra 70%. Pels paladars més intensos! Si vols donar un altre tomb en aquesta fusió, pots afegir-hi una petita dosi de licor afruitat. O, directament, unes trufes farcides de licor.

  Cafè americà amb brownie. El cafè més llarg permet maridar-se amb sabors més dolços, com un postre ple d’aroma com el brownie o ben cremós com el tiramisú.

  Capuccino amb galetes. És una bona opció per berenar. Com que la llet dissimula els gustos intensos, és recomanable acompanyar el capuccino amb xocolatines suaus o de tocs afruitats, com també amb galetes clàssiques o de xips de xocolata.

  Ristretto amb xocolata negra a la sal. El ristretto és curt i concentrat. Per tant, molt intens. Quin paper hi juga la sal? En una xocolata amb molt cacau, la sal dona una sensació fresca al paladar.

  Latte amb xocolata 90-99%. La xocolata més amarga no agrada a tothom, però un cafè latte suau i aromàtic pot alleujar-ne la intensitat.

  Cafè tallat descafeïnat amb xocolata blanca. És l’opció més dolça! També pots afegir-hi un toc salat amb festucs o l’àcid del mango.

  Una explosió de sabors!

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button