Contacta'ns

  Les alternatives al sucre per al teu café

  La quantitat de sucre recomanada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) és de 25 grams diaris, una xifra que en els darrers anys s’ha superat al nostre territori. La millor opció és acostumar el nostre paladar als aliments i begudes sense sucre i, per sort, existeixen alternatives, tant d’edulcorants acalòrics (sacarina, estèvia…) com de naturals. A continuació et mostrem unes quantes alternatives al sucre per prendre amb el teu cafè.

  1. La canyella

  A més d’endolcir el cafè, la canyella aporta molts beneficis: estimula el sistema immunològic, conté antioxidants, millora el processament cognitiu… En aquest article t’ho expliquem detalladament!

  1. La mel i el xarop d’atzavara

  Aquestes dues opcions naturals són adequades per aquelles persones que no vulguin deixar del tot de banda el sucre. Malgrat ser una font més natural i aportar un sabor únic al cafè, no n’hem de consumir excessivament.

  1. Estèvia

  L’estèvia és una planta que actua com a edulcorant natural i prové de l’Amèrica del Sud. El seu consum s’ha estès perquè és més potent que el sucre i no aporta calories. Entre les seves propietats, destaca la digestió fàcil, la reducció de l’ansietat i el manteniment dels nivells de sucre en sang. És ideal per cuidar la salut i per potenciar l’aroma del cafè!

  1. Eritritol

  És molt desconegut, però té un 6% de les calories del sucre blanc i un 70% de capacitat per endolcir. No provoca efectes nocius per l’organisme ni pics de sucre en sang, malgrat que també hem de controlar-ne el consum.

  1. Begudes vegetals

  Per últim, una altra alternativa és escollir begudes vegetals. Com que són més dolces que la llet de vaca, no faltarà endolcir tant el cafè. En aquest article parlem sobre els tipus de llets vegetals i les seves característiques.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button